Honlap csomagok

 

Csomag neve -> Jelenlét Részletező Dinamikus Összetett Egyéni
Statikus tartalom igen igen igen igen igen
Dinamikus tartalom nem nem igen igen egyéni
Összetett dinamikus tartalom nem nem nem igen egyéni
Keretrendszer nincs (html) html vagy drupal drupal drupal html vagy drupal
Rövid leírás Egy maximum 5 oldalból álló egyszerű statikus honlap Egy részletesebb maximum 15 oldalból álló statikus honlap Adminisztrátor által feltölthető tartalom Több felhasználós dinamikus tartalom egyéni
Részletes leírás Kattintson ide Kattintson ide Kattintson ide Kattintson ide Kattintson ide
Hosting kedvezmények Egyszeri 3 000 Ft az Alap, Közepes vagy Nagy csomagból Egyszeri 3 000 Ft az Alap, Közepes vagy Nagy csomagból Egyszeri 6 000 Ft az Alap, Közepes vagy Nagy csomagból Egyszeri 12 000 Ft a Közepes vagy Nagy csomagból egyéni
Ár 25 000 Ft-tól 50 000 Ft-tól 75 000 Ft-tól kérjen ajánlatot egyéni

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

 

Az árak téjékoztató jellegűek, egyeztetés után megyegyezés szerint változtazhatnak.

 

Csomagok részletes leírása:

 

Jelenlét csomag:

A Jelenlét csomag, ahogy a neve is elárulja olyanoknak készült akik szeretnének egy alapfokú megjelenést az interneten. Egyszerű, pár statikus oldalból álló rövid leírást tartalmazó oldalak. A tartalmat mi tölltjük fel.
(Pl.: Egy bolt rövid leírása, forgalmazott termékek összefoglalva, elérhetőségek, térkép)

 

Részletező csomag:

A Részletező csomag a Jelenléti csomag egy kibővített változata azoknak akik nem elégszenek meg pár oldalallal és egy jóval részletesebb de még mindíg statikus honlapot akarnak amit szintén mi töltünk fel.
(Pl.: Egy galéria állandó kiállításának bemutatása.)

 

Dinamikus csomag:

A Dinamikus csomag azoknak készült akik gyakran változtatnak honlapjuk tartalmán. Egy adminisztrációs felületen keresztül tölthetők fel az oldalak amit akár a tulajdonos maga vagy mi végzünk megállapodás szerint.
(Pl.: Egy üzlet vagy vállalkozás komplett termékspalettája napi színten változtathatóan. Rendelések felvétele, hírek, termék támogatás.)

 

Összetett csomag:

Az Összetett csomag teljesen egyedi kérések kiszolgálását teszi lehetővé. Akár többfelhasználós, multifunkciós oldalakról akár különleges funkciókról legyen szó.
(Pl.: Egy vállalat honlapja ahol a külömböző felhasználók külömböző szolgáltatásokhoz férnek hozzá. A látogató hasznos információkhoz juthat, a regisztrált felhasználó rendelhet termékeket, szolgáltatásokat, a visszatérő vevő hozzájuthat termékleírásokhoz, frissítésekhez, tippekhez.)

 

Egyéni:

Ha az ön igényeit egyik csomagunk sem elégíti ki  vagy esetleg más kérdése lenne forduljon hozzánk az info@b-host.hu email címen vagy közvetlenül kapcsolat ürlapunkon keresztül ami itt érhető el!

 

Kulcsszavak: weblap készítés, honlap készítés, webhosting, hosting, karbantartás, szerver üzemeltetés, tanácsadás, olcsó árak, rövid határidők, drupal

2011 nov. 24. - Drupal weblapok

A piac igényeire válaszolva áttértünk Drupal alapú weblapok készítésére amivel időben sokkal rugalmasabban és a kor követelményeinek jobban megfelelő oldalakat tudunk készíteni. Mindenki gyorsan és olcsón szeretne lapot készíttetni magának, mostantól egy egyszerű oldal is lehet igényes és egy összetett is lehet olcsó.

2011 júl. 14. - Alap csomag tárhely növekedés

Mostantól kezdve alap csomagunk 5000MB tárhellyel rendelhető!

2010 ápr. 10. - Új Honlap csomagok!

Új Honlap csomagjaink több mint versenyképes áron biztosítják önnek a legjobb megjelenést az interneten. Tekintse meg ajánlatunkat a főmenüből. Kattintson ide a megtekintéshez!

2010 már. 25. - Új Hosting csomagok!

Tekintse meg új Hosting csomagjainkat. Olcsó árainkal mindenki megengedheti magának az internetes megjelenést. Akár 250 Ft / hónaptól. Kattintson ide a megtekintéshez!