Szolgáltatások


Számítógép karbantartás és javítás:

Ha elromlott vagy csak lassú, megjavítjuk, frissítjük, bővítjük, takarítjuk.

 

 


Hálózat építés:

Ha hálózat kell vagy wifi. Kis és közepes méretű hálózat kiépítjük, karbantartjuk.

 

 


Webhosting:

Ha ön egy olcsó és megbízható webhosting szolgáltatást szeretne jó helyen jár csomagjaink részletes leírását megtalálja a Hosting csomagok menüpontban.


 


Honlap készítés és bővítés:

Ha ön gyorsan és különösebb erőfeszítés nélkül de mégis olcsón szeretne honlapot készíttetni tekintse meg tájékoztatónkat a Honlap csomagok menüpontban.

 

 


Honlap karbantartás:

Az ön honlapja karbantartását kedvezményes áron vállaljuk. Biztonsági frissítések, bővítés. Tekintse meg ismertetőnket a Honlap csomagok menüpontban.

 


Szerver üzemeltetés:

Ha ön saját szervert szeretne üzemeltetni mert nagy terhelésre számít, esetleg honlapon kívül egyéb szolgáltatásokat is szeretne futtatni vagy akár egy távoli biztonsági mentés szervert akar működtetni. Mi elvégezzük önnek a feladatot. Konzultálunk, kérésre szerver konfigurációt állítunk össze, segítünk telepíteni, elhelyezni majd üzemeltetni. Vegye fel a kapcsolatot velünk az info@b-host.hu email címen vagy közvetlenül kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.

 

Kulcsszavak: weblap készítés, honlap készítés, webhosting, hosting, karbantartás, szerver üzemeltetés, tanácsadás, olcsó árak, rövid határidők, drupal

2011 nov. 24. - Drupal weblapok

A piac igényeire válaszolva áttértünk Drupal alapú weblapok készítésére amivel időben sokkal rugalmasabban és a kor követelményeinek jobban megfelelő oldalakat tudunk készíteni. Mindenki gyorsan és olcsón szeretne lapot készíttetni magának, mostantól egy egyszerű oldal is lehet igényes és egy összetett is lehet olcsó.

2011 júl. 14. - Alap csomag tárhely növekedés

Mostantól kezdve alap csomagunk 5000MB tárhellyel rendelhető!

2010 ápr. 10. - Új Honlap csomagok!

Új Honlap csomagjaink több mint versenyképes áron biztosítják önnek a legjobb megjelenést az interneten. Tekintse meg ajánlatunkat a főmenüből. Kattintson ide a megtekintéshez!

2010 már. 25. - Új Hosting csomagok!

Tekintse meg új Hosting csomagjainkat. Olcsó árainkal mindenki megengedheti magának az internetes megjelenést. Akár 250 Ft / hónaptól. Kattintson ide a megtekintéshez!